1. dekens
  2. Yumeko deken wol chestnut 150x220

Yumeko deken wol chestnut 150x220

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol chestnut 150x220 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol chestnut 150x220 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol chestnut 150x220

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

150 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken wol chestnut 150x220

De Yumeko deken wol chestnut 150x220 is een prachtig en warm deken gemaakt van merino wol. De wol komt van schapen die vrij rondlopen in de natuurlijke omgevingen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Deze zuivere scheerwol is van buitengewone kwaliteit en wordt alleen gewassen met natuurlijke zeep na het scheren, zodat het vrij is van schadelijke chemicaliën. Wat deze deken extra bijzonder maakt, is dat de schapen zelf verantwoordelijk zijn voor de kleuren van de wol. Deze natuurlijke kleuren zijn rustig en prachtig, en geven een unieke uitstraling aan de deken. De chestnut kleur van deze deken voegt een warme en gezellige sfeer toe aan elk interieur. Met een afmeting van 150x220 is deze deken perfect om jezelf in te wikkelen tijdens koude winteravonden of om je bed mee op te fleuren. Het is niet alleen een functioneel product, maar ook een stijlvol en duurzaam accessoire voor in huis. Geniet van de zachtheid en warmte van deze Yumeko deken wol chestnut 150x220 en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je leven.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol chestnut 150x220

Om te weten of Yumeko deken wol chestnut 150x220 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko deken wol chestnut 150x220 zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko deken wol chestnut 150x220 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol chestnut 150x220 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol chestnut 150x220 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed