1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het ultieme dekbed voor de winterse maanden: het Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch. Dit dekbed is vervaardigd van hoogwaardig, 100% biologisch fairtrade materiaal om jou een luxueuze en milieuvriendelijke slaapervaring te bieden. Met het Yumeko dekbed dons winter ben je verzekerd van een heerlijk warme nachtrust, zelfs tijdens de koudste winterdagen. Het dons zorgt voor een optimale isolatie en houdt de warmte perfect vast. Zo kun je volop genieten van winterpret zonder dat de kou je parten speelt. Naast het bieden van comfort en warmte, draagt dit dekbed ook bij aan een duurzame wereld. Het materiaal is namelijk biologisch en ecologisch verantwoord geproduceerd, waardoor je met een gerust hart kunt slapen. Yumeko streeft ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren en werkt daarom alleen met ethische partners die dezelfde waarden delen. Met het Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch geniet je niet alleen van een heerlijke nachtrust, maar draag je ook bij aan een betere wereld. Gun jezelf het ultieme comfort en omhels de winterse gezelligheid met dit prachtige dekbed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons winter 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed