1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko dekbedden van linnen zijn een perfecte keuze voor liefhebbers van duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, bieden deze dekbedden niet alleen een luxueuze slaapervaring, maar ook een ethisch verantwoorde keuze voor het milieu. Met het 4-seizoenen ontwerp van dit dekbed hoef je nooit meer te twijfelen welk dekbed je moet gebruiken. Het is ontworpen om aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur tijdens het slapen. Of het nu winter of zomer is, dit dekbed biedt de juiste isolatie om je warm te houden zonder te oververhitten. De linnen stof voelt zijdezacht aan op je huid en zorgt voor een ademende en vochtregulerende werking. Hierdoor blijf je de hele nacht droog en fris. Bovendien is linnen van nature hypoallergeen en antibacterieel, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Met het Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 kun je genieten van de perfecte nachtrust, terwijl je tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het milieu. Kies voor duurzaamheid en comfort met dit prachtige dekbed van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed