1. dekens
  2. KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend

KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend

Met het KOALA HUG Lente/Herfst dekbed ervaar je de ultieme combinatie van comfort en duurzaamheid. Dit 1-persoons dekbed van 140x220 cm is gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell, een materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke eigenschappen. Het dekbed is temperatuurregulerend, waardoor het je lichaamswarmte op de juiste manier vasthoudt en je een optimale nachtrust biedt, ongeacht het seizoen. Het KOALA HUG dekbed is ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen, maar ook voor vrouwen in de overgang die te maken hebben met nachtelijke opvliegers. Dankzij het ventilerende en absorberende vermogen van het dekbed blijf je koel en droog, zelfs tijdens warme zomernachten. Daarnaast zorgt het TENCEL™ lyocell materiaal ervoor dat vocht wordt afgevoerd, waardoor je altijd fris en comfortabel kunt slapen. Naast het bieden van optimaal comfort, draagt het KOALA HUG dekbed ook bij aan een duurzamere wereld. Het gebruik van TENCEL™ lyocell, dat wordt gemaakt van duurzaam eucalyptushout, zorgt ervoor dat het dekbed milieuvriendelijk is. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een heerlijke nachtrust, maar ook een positieve bijdrage levert aan het behoud van onze planeet. Kies voor het KOALA HUG Lente/Herfst dekbed en ervaar de perfecte nachtrust in een duurzaam jasje.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend

Om te weten of KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, 1-persoons 140x220 temperatuurregulerend | ventilerend absorberend voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed