1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

90 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey

Organic Met het Damai Organic hoeslaken haal je de perfecte basis voor je bed in huis, wat zorgt voor een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologisch katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologisch katoen, dat geweven is in een satijnbinding waardoor de satijnen kwaliteit ontstaat. Het resultaat is een heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk natuurlijke verfstoffen. Er worden absoluut geen stoffen zoals formaldehyde gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic hoeslakens huidvriendelijk en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een prachtige subtiele glans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je lang genieten van dit hoeslaken. Met het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zal het netjes om de matras blijven zitten. Het hoeslaken is daarnaast ook geschikt voor matrassen tot 30 cm dik.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 90 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 90x200 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed