1. dekens
  2. Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260

Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

260 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260

Dit Yumeko laken in okergeel met een afmeting van 200x260 brengt je terug naar vroeger tijden. Het heeft niet alleen die nostalgische uitstraling, maar biedt ook de gezelligheid waar je naar verlangt. Dit velvet flanel laken van Yumeko is perfect voor degenen die snel kou vatten, omdat het materiaal ongelooflijk zacht en warm is. Bovendien vormt het laken zich naar je lichaam, waardoor het extra knuffelig aanvoelt. Velvet flanel is gemaakt van katoen dat een speciaal proces heeft ondergaan, waarbij de fijnste vezels voorzichtig worden losgeborsteld. Dit zorgt ervoor dat het materiaal extreem zacht wordt en extra volume krijgt. Dit proces wordt herhaald onder lage druk, om ervoor te zorgen dat het garen niet beschadigd raakt. Vervolgens worden de langere pluisjes netjes weggeschoren. Onder dit luxe velvet flanel laken val je moeiteloos in slaap, zelfs als het buiten vriest of stormt. Voeg een vleugje weelde toe aan je slaapkamer met dit prachtige Yumeko laken. De warme okergele kleur brengt een gezellige en uitnodigende sfeer in je slaapkamer. Het laken is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je beddengoed. Laat jezelf omhullen door het zachte en knuffelige materiaal, en geniet van een goede nachtrust, ongeacht het weer buiten. Met dit Yumeko laken ervaar je de luxe van velvet.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260

Om te weten of Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 260 cm

Het is van belang om Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko laken velvet flanel okergeel 200x260 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed