1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

160 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch

Ontdek het Yumeko hoeslaken van katoen TENCEL™ chambray, een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Dit hoeslaken is vervaardigd van 100% biologisch en fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Dit hoeslaken is verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder het ruime formaat van 160x200x30, dat perfect past bij jouw tweepersoonsbed. Het gebruik van TENCEL™ chambray zorgt voor een unieke stof die zijdezacht aanvoelt op je huid. De gladde en ademende eigenschappen van dit materiaal zorgen voor een comfortabele slaapervaring, terwijl het tegelijkertijd vocht absorbeert en reguleert. Met het Yumeko hoeslaken maak je niet alleen een bewuste keuze voor hoogwaardige kwaliteit, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Het biologische en ecologische karakter van dit product zorgt ervoor dat het is geproduceerd met respect voor de natuur en de mensen die het maken. Kies voor het Yumeko hoeslaken en geniet van een weldadige nachtrust op een stijlvol en verantwoord beddengoed.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op .

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken katoen TENCEL™ chambray 160x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed