1. dekens
  2. Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch

De Yumeko donzen dekbedden zijn een must-have voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid en comfort. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, zorgen deze dekbedden niet alleen voor een goede nachtrust, maar ook voor een betere wereld. Dit specifieke dekbed is perfect voor de wintermaanden. Met zijn zachte en warme donzen vulling houdt het je heerlijk warm, zelfs tijdens de koudste nachten. Je kunt genieten van een gezellige en knusse sfeer in je slaapkamer terwijl je omringd wordt door het luxueuze comfort van dit dekbed. Met een afmeting van 140x220 cm past dit dekbed perfect op je bed. Het heeft ook een prachtige, milieuvriendelijke hoes die gemaakt is van hoogwaardig katoen. Deze hoes is niet alleen zacht en ademend, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Je kunt het eenvoudig wassen en drogen, zodat je altijd een fris en schoon dekbed hebt. Investeer in een betere nachtrust en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld met het Yumeko donzen winterdekbed. Geniet van de warmte en het comfort terwijl je jezelf omhult in deze ecologische luxe.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed dons winter 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed