1. dekens
  2. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons

Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons

Dit prachtige Tencel zomerdekbed van Nuvaro is perfect voor warme zomernachten. Gemaakt van 100% natuurlijk en duurzaam tencel, biedt dit dekbed een heerlijk licht gevoel en zorgt het ervoor dat je koel kunt slapen, zelfs tijdens de warmste nachten. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is dat het anti-allergisch is. Dus zelfs als je last hebt van allergieën, kun je nog steeds genieten van een goede nachtrust zonder zorgen. Bovendien is dit dekbed met de hand gemaakt in ons atelier in Nederland, waardoor elk exemplaar uniek is. Tencel is een natuurlijke vezel die afkomstig is uit de eucalyptusboom. Het staat bekend om zijn ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen, waardoor je fris en comfortabel blijft gedurende de hele nacht. Dus als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig zomerdekbed dat zowel duurzaam als comfortabel is, dan is dit Tencel zomerdekbed van Nuvaro de perfecte keuze.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons

Om te weten of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Tencel Dekbed Zomerdekbed van Nuvaro 200 x 200 cm Tweepersoons voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed