1. dekens
  2. Yumeko deken yak wol dark

Yumeko deken yak wol dark

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken yak wol dark voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken yak wol dark wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken yak wol dark

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

150 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Handwas

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko deken yak wol dark

De Yumeko deken gemaakt van yak wol is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een lichtgewicht en zacht deken. De yak, een prachtig dier dat vrij rondloopt in de uitgestrekte vlaktes van Mongolië, heeft een unieke ondervacht die buitengewoon goed isoleert. Dit is absoluut noodzakelijk, omdat de yaks moeten overleven bij temperaturen die kunnen dalen tot maar liefst -40 graden. Wat dit deken nog specialer maakt, is het productieproces. In tegenstelling tot andere woldieren, wordt de yak wol niet geschoren. In plaats daarvan wordt het tijdens de rui voorzichtig uitgekamd, waardoor de dieren geen onnodige stress ervaren. Vervolgens wordt de wol zorgvuldig gewassen met natuurlijke zeep, waardoor deze volledig vrij is van schadelijke chemicaliën. Dit betekent dat je kunt genieten van de heerlijke warmte en zachtheid van dit deken, zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke allergische reacties of irritaties op de huid. Met een Yumeko deken gemaakt van yak wol dark haal je niet alleen een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Yumeko streeft ernaar om op een verantwoorde manier te produceren, waarbij respect voor mens, dier en milieu centraal staat. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op het ultieme comfort en geniet van de luxe van yak wol.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken yak wol dark

Om te weten of Yumeko deken yak wol dark om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko deken yak wol dark zijn als volgt:

Breedte: 150 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko deken yak wol dark op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Handwas.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken yak wol dark in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken yak wol dark voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed