1. dekens
  2. Yumeko plaid kasjmier light

Yumeko plaid kasjmier light

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko plaid kasjmier light voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko plaid kasjmier light wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko plaid kasjmier light

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

140 cm

Product lengte

190 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko plaid kasjmier light

Yumeko houdt van zacht. Dat wist u waarschijnlijk al. En zachter dan onze cashmere plaids wordt het niet (al geldt dat helaas niet voor uw portemonnee). Wat een luxe, wat een verwennerij. Voor op reis, voor op de bank. Wikkel uzelf in pure zachtheid en warmte. De Yumeko plaid kasjmier light is een perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Deze prachtige plaid is gemaakt van hoogwaardig kasjmier, afkomstig van de zachte onderbuik van de kasjmiergeit. Het materiaal is met zorg geselecteerd en met vakmanschap geweven om een ​​ultiem zachte en lichte plaid te creëren. De Yumeko plaid kasjmier light is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder dark en light grey, melange brown en creamy white. Elke kleur straalt elegantie en stijl uit, waardoor deze plaid een perfecte aanvulling is op elk interieur. Of u nu op reis bent of gewoon thuis op de bank wilt ontspannen, deze plaid is de ultieme bron van comfort en warmte. Wikkel uzelf in de puurste zachtheid en geniet van de luxe van kasjmier. De Yumeko plaid kasjmier light is een tijdloos en veelzijdig stuk dat niet mag ontbreken in uw collectie. Trakteer uzelf op deze luxueuze plaid en ervaar het ultieme gevoel van zachtheid en verwennerij.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko plaid kasjmier light

Om te weten of Yumeko plaid kasjmier light om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko plaid kasjmier light zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 190 cm

Het is van belang om Yumeko plaid kasjmier light op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko plaid kasjmier light in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko plaid kasjmier light voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed