1. dekens
  2. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm

Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm

Het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm biedt talloze voordelen voor een comfortabele nachtrust. Dit dekbed is ideaal voor mensen die snel transpireren, dankzij het hoge vochtregulerende vermogen dat zorgt voor een droog slaapklimaat. Zweetdruppeltjes worden tot wel 50% sneller opgenomen en verspreid, om vervolgens te verdampen. Dit zorgt ervoor dat u fris en droog blijft gedurende de hele nacht. Naast het vochtregulerende vermogen heeft dit dekbed ook anti-bacteriële eigenschappen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige huid. Het gebruik van Tencel als vulling zorgt ervoor dat het dekbed zacht en glad aanvoelt, vergelijkbaar met zijde. Dit zorgt voor een luxueuze en comfortabele slaapervaring. Het Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm is ook zeer gemakkelijk in onderhoud. Het kan eenvoudig gereinigd worden en behoudt zijn kwaliteit, zelfs na vele wasbeurten. De vulling bestaat uit 50% Tencel en 50% polyester, wat zorgt voor een optimale balans tussen comfort en duurzaamheid. Met dit dekbed kunt u genieten van een heerlijke nachtrust, waarbij uw lichaamstemperatuur perfect gereguleerd wordt.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm

Om te weten of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Dorsoo Dekbed Tencel Zomer 240x220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed