1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch

Dit Yumeko hoeslaken is een perfecte aanvulling voor je slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade katoen satijn, biedt dit hoeslaken niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een duurzame keuze voor het milieu. Met een afmeting van 140x200x30 cm past dit hoeslaken perfect om je matras en zorgt het voor een strakke en nette uitstraling op je bed. Het gewassen katoen satijn voelt heerlijk zacht en glad aan, waardoor je altijd comfortabel kunt slapen. De stof is ademend en zorgt voor een optimale vochtafvoer, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. Het hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd een passende optie kunt vinden voor jouw bed. Naast het bieden van ultiem comfort, is dit hoeslaken ook een stoere toevoeging aan je slaapkamer. De neutrale kleur en de strakke afwerking geven een moderne en stijlvolle uitstraling. Combineer dit hoeslaken met andere beddengoed van Yumeko om een harmonieuze en luxe sfeer te creëren in jouw slaapkamer. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl met dit Yumeko hoeslaken van gewassen katoen satijn.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken gewassen katoen satijn 140x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed