1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt een prachtig dekbed van linnen aan, speciaal ontworpen voor het lente- en herfstseizoen. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, is dit dekbed niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Met zijn afmetingen van 200x220 is het perfect geschikt voor een tweepersoonsbed. Dit dekbed biedt het ultieme comfort tijdens de overgangsperioden van het jaar. De linnen stof is ademend en reguleert de temperatuur, zodat je altijd kunt genieten van een aangename nachtrust. Het is licht en luchtig, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen en jezelf kunt nestelen onder de zachte lagen van het dekbed. Met dit dekbed hoef je je geen zorgen te maken over het milieu, omdat het gemaakt is van biologisch en ecologisch verantwoorde materialen. Yumeko staat garant voor duurzame productie en eerlijke handel, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van dit prachtige dekbed. Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je slaapkamer met het Yumeko linnen dekbed, perfect voor de lente- en herfstmaanden.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen lente/herfst 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed