1. dekens
  2. Roommate Kite Dekbedovertrek White

Roommate Kite Dekbedovertrek White

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Roommate Kite Dekbedovertrek White voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Roommate Kite Dekbedovertrek White wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Roommate Kite Dekbedovertrek White

Merk

Roommate

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Roommate Kite Dekbedovertrek White

Het Roommate Kite Dekbedovertrek White is een perfecte aanvulling op de kinderkamer van uw kleintje! Met dit beddengoed krijgt de slaapkamer een frisse en moderne uitstraling. Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. Uw kindje zal heerlijk kunnen slapen onder dit overtrek, dat zowel stijlvol als praktisch is. Bij het Roommate Kite Dekbedovertrek wordt ook een bijpassende kussensloop geleverd, waardoor het geheel perfect op elkaar afgestemd is. De afmetingen van de kussensloop zijn 60 x 60 cm, terwijl het overtrek zelf een afmeting heeft van 140 x 200 cm. Hierdoor past het overtrek op de meeste standaard eenpersoonsbedden. Een ander groot voordeel van dit dekbedovertrek is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Zowel het overtrek als de kussensloop zijn wasbaar op 60 graden in de wasmachine. Hierdoor kunt u ze eenvoudig schoon en fris houden, zelfs na intensief gebruik. Kies voor het Roommate Kite Dekbedovertrek White en geef de slaapkamer van uw kindje een stijlvolle en comfortabele upgrade!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Roommate Kite Dekbedovertrek White

Om te weten of Roommate Kite Dekbedovertrek White om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Roommate Kite Dekbedovertrek White zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Roommate Kite Dekbedovertrek White op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Roommate Kite Dekbedovertrek White in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Roommate Kite Dekbedovertrek White voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed