1. dekens
  2. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Ontdek het ultieme comfort met het Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch. Dit dekbed, gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, biedt niet alleen een ongeëvenaarde zachtheid en warmte, maar draagt ook bij aan een duurzame en verantwoorde levensstijl. Met dit dekbed heb je altijd het juiste dekbed voor elk seizoen. Dankzij het slimme 4-seizoenen ontwerp kun je gemakkelijk de warmte reguleren. Gebruik het lichtere dekbed tijdens de warmere maanden en voeg het zwaardere dekbed toe voor extra warmte tijdens de koudere nachten. Zo geniet je het hele jaar door van een perfecte nachtrust. Wat dit dekbed echt bijzonder maakt, is het gebruik van het allerbeste ganzendons. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde zachtheid en een heerlijk knus gevoel. Bovendien is het dekbed volledig biologisch en ecologisch geproduceerd, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Kies voor het Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch en omhels het comfort, de kwaliteit en de duurzaamheid die dit dekbed te bieden heeft.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed ganzendons 4-seizoenen 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed