1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch is een duurzaam dekbed dat is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Dit dekbed is ontworpen met het oog op het milieu en biedt het hele jaar door het perfecte slaapcomfort. Het TENCEL™ lente/herfst dekbed van Yumeko is zacht en comfortabel, waardoor je elke nacht heerlijk kunt slapen. Het dekbed is speciaal ontworpen voor de lente en herfst, waardoor het de perfecte isolatie biedt voor deze seizoenen. Het is ademend en vochtregulerend, zodat je altijd een aangename temperatuur behoudt tijdens het slapen. Daarnaast is dit dekbed gemaakt van TENCEL™, een duurzaam materiaal dat wordt geproduceerd uit houtpulp van eucalyptusbomen. Dit betekent dat het dekbed niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Het is biologisch en ecologisch verantwoord, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een goede nachtrust. Met het Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch investeer je niet alleen in je eigen comfort, maar ook in een duurzame toekomst. Geniet van het ultieme slaapcomfort en draag bij aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ lente/herfst 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed