1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade is een must-have voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en duurzame beddengoed. Gemaakt van 100% biologisch en eerlijk verhandeld materiaal, is deze kussensloop niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor de producenten die eraan hebben gewerkt. Met de afmetingen van 60x70 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussens. De satijnen afwerking geeft een luxueus gevoel en zorgt voor een zijdezachte ervaring wanneer je je hoofd op het kussen legt. De stof is van uitstekende kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan op je huid. Naast het bieden van ongeëvenaard comfort en een stijlvolle uitstraling, draag je met deze kussensloop ook bij aan een betere wereld. Yumeko is een merk dat zich inzet voor duurzaamheid en eerlijke handel. Door te kiezen voor deze kussensloop, ondersteun je hun missie om de textielindustrie te veranderen en een positieve impact te hebben op het milieu en de arbeiders. Verwen jezelf met de luxe van de Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade en geniet van een goede nachtrust, wetende dat je een bewuste keuze hebt gemaakt voor zowel je comfort als de planeet.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn night 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed