1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch

Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Drogen op lage temperatuur | 40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch

Maak kennis met het Yumeko gewassen linnen hoeslaken, een natuurlijk en duurzaam product dat je slaapervaring naar een hoger niveau tilt. Dit prachtige hoeslaken is vervaardigd uit 100% biologisch fairtrade linnen, waardoor je niet alleen geniet van een ongeëvenaard comfort, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Het linnen hoeslaken is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder de afmetingen 140x200x30. Het materiaal is zorgvuldig gewassen, waardoor het hoeslaken een heerlijk zachte en soepele textuur heeft. Het ademende karakter van linnen zorgt ervoor dat je huid kan blijven ademen gedurende de nacht, wat resulteert in een verfrissende en verkwikkende slaap. Met het Yumeko gewassen linnen hoeslaken haal je niet alleen een stijlvol en luxueus product in huis, maar maak je ook een bewuste keuze voor een beter milieu. Het gebruik van biologisch en fairtrade materiaal garandeert dat zowel de productie als het gebruik van dit hoeslaken geen schade toebrengt aan mens of natuur. Ga voor een duurzame slaapervaring en ontdek hoe linnen leeft!

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Drogen op lage temperatuur | 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken gewassen linnen natuurlijk 140x200x30 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed