1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite

Merk

Maatvoering

Twijfelaar (120 cm breed)

Product breedte

120 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite

Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je de perfecte basis in huis voor een goede nachtrust. Dit hoeslaken is onderdeel van de Damai Organic collectie, die bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten van 100% biologisch katoen. Het hoeslaken is geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een zijdezachte en comfortabele kwaliteit. Bij de productie van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar juist zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Dit maakt het hoeslaken niet alleen huidvriendelijk, maar ook milieuvriendelijk. Bovendien worden er geen stoffen zoals formaldehyde gebruikt. Het Damai Organic hoeslaken biedt daarom de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Naast de huidvriendelijkheid en duurzaamheid, heeft het Damai Organic hoeslaken ook een prachtige subtiele zijdeglans en voelt het koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven je bed een kalme en frisse uitstraling. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het hoeslaken, kun je er lang van genieten. Het elastiek rondom zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat het hoeslaken altijd glad op je bed blijft liggen. Kortom, met het Damai Organic Topper hoeslaken haal je niet alleen comfort en kwaliteit in huis, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Twijfelaar (120 cm breed).

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite zijn als volgt:

Breedte: 120 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 120x200 cm Anthracite voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed