1. dekens
  2. Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210

Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

Product lengte

Wasvoorschrift

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210

Stel je voor dat je deze heerlijke, klassieke deken zou kunnen tegenkomen in een prachtig Brits landhuis. Het is geweven in een unieke wafelstructuur, ook wel bekend als pied-de-poule. Dit textielpatroon, dat letterlijk "voet van de kip" betekent, werd erg populair in de jaren 50 en 60, vooral onder de Britse royals. De oorsprong ervan ligt echter in het 19e-eeuwse Schotland, waar het bekend stond als houndstooth. Nu is het iconische ruitpatroon helemaal terug van weggeweest. Deze dekens zijn geweven volgens het Schotse motief en voegen niet alleen speelsheid toe, maar maken de deken ook heerlijk luchtig. Met de afmetingen van 150x210 cm is dit de perfecte maat om jezelf in te wikkelen tijdens koude winteravonden. De deken is gemaakt van 100% wol, waardoor hij niet alleen zacht en warm aanvoelt, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit is. De pied-de-poule melange voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je interieur. Of je hem nu op je bank, bed of fauteuil legt, deze deken zal zeker de aandacht trekken en een vleugje luxe toevoegen aan elke ruimte. Kortom, deze Yumeko deken is de perfecte combinatie van klassiek en eigentijds design, comfort en kwaliteit.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210

Om te weten of Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 zijn als volgt:

Breedte:

Lengte:

Het is van belang om Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op .

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko deken wol pied-de-poule melange 150x210 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed