1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Extra breed

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het perfecte dekbed voor de zomer: het Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch. Dit dekbed is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zodat je niet alleen kunt genieten van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met dit dekbed haal je niet alleen comfort in huis, maar ook een stukje ethiek en verantwoordelijkheid. Het Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch is ontworpen om je koel en comfortabel te houden tijdens warme zomernachten. Het is gemaakt van hoogwaardige, biologische wol die zorgvuldig is geselecteerd en vervaardigd volgens de hoogste ethische normen. Het dekbed is ademend en vochtregulerend, waardoor je lichaamstemperatuur op een natuurlijke manier wordt gereguleerd. Dit betekent dat je niet langer hoeft te worstelen met overmatig zweten of ongemak tijdens warme nachten. Met het Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch ben je verzekerd van een goede nachtrust en draag je tegelijkertijd bij aan een betere wereld. Het dekbed is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook eerlijk geproduceerd. Yumeko werkt samen met boeren die de hoogste normen van ecologische landbouw en dierenwelzijn naleven. Dit betekent dat je kunt genieten van de luxe en het comfort van een hoogwaardig dekbed, terwijl je tegelijkertijd bij.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Extra breed.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol zomer 260x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed