Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 is een absolute must-have voor liefhebbers van biologisch en ecologisch verantwoorde producten. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, is deze kussensloop niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Met zijn prachtige narcissus kleur voegt deze kussensloop een vleugje luxe en stijl toe aan jouw slaapkamer. Wat deze kussensloop echt bijzonder maakt, is het gebruik van linnen. Linnen is een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn duurzame eigenschappen. Het is sterk, ademend en hypoallergeen, waardoor het perfect is voor mensen met allergieën of een gevoelige huid. Bovendien wordt linnen met de tijd steeds zachter en comfortabeler, waardoor je elke nacht kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussens. De hoogwaardige afwerking en de zorgvuldige selectie van materialen zorgen ervoor dat deze kussensloop lang meegaat en zijn vorm behoudt, zelfs na vele wasbeurten. Dus, trakteer jezelf op de luxe en comfort van de Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 en ervaar de pure schoonheid van biologisch en ecologisch beddengoed.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop gewassen linnen narcissus 50x60 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed