1. dekens
  2. Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Het Coco Cici Tencel dekbed is een must-have voor iedereen die op zoek is naar de ultieme slaapervaring. Dit dekbed, gemaakt van 100% Tencel™, is de perfecte aanvulling op je Tencel™ beddengoed. De stof ademt als geen ander, waardoor je heerlijk kunt slapen en fris ontwaakt. Het dekbed is extreem zacht, soepel en wat zwaarder, waardoor je een diepere slaap zult ervaren. Het is minder luchtig dan een donzen dekbed, maar volledig diervriendelijk, hypoallergeen en biedt een veel betere temperatuurregulatie. Wat dit dekbed echt uniek maakt in Nederland is dat zowel de tijk als de vulling volledig gemaakt zijn van 100% Tencel™. Dit betekent dat je 100% kunt genieten en 100% comfort ervaart. Het dekbed heeft talloze voordelen, zoals het feit dat het 100% plantaardig is, in tegenstelling tot dons. Het is warmteregulerend, zodat je altijd de ideale temperatuur in bed hebt. Daarnaast is het optimaal ademend, waardoor je geen last hebt van nachtzweten of overgangsklachten. Het zwaardere gewicht zorgt ervoor dat je dieper slaapt en het dekbed is antiallergisch, ideaal voor mensen met huisstofmijt, astma of andere allergieën. Bovendien is het hypoallergeen en zacht voor de gevoelige huid. Het gebruik van Tencel™ als materiaal voor dit.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed

Om te weten of Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Coco Cici Tencel dekbed lente/herfst dekbed eenpersoons (140 x 220) zacht, luxe en duurzaam beddengoed voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed