1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je bed in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan een gezonde en goede nachtrust. Dit hoeslaken maakt deel uit van de Damai Organic collectie, die bestaat uit hoogwaardige en duurzame biologische katoenen beddengoed. Het hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen dat geweven is in satijnbinding, waardoor een luxueuze satijnen kwaliteit ontstaat. Dit zorgt voor een heerlijke zachtheid en comfort tijdens het slapen. Wat dit hoeslaken extra bijzonder maakt, is dat er tijdens het productieproces geen gebruik wordt gemaakt van verfstoffen op basis van zware metalen. In plaats daarvan worden zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen gebruikt, waardoor het hoeslaken huidvriendelijk is en de juiste bescherming biedt voor je huid én matras. Bovendien wordt er absoluut geen gebruik gemaakt van stoffen zoals formaldehyde. Het Damai Organic Topper hoeslaken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleur van het hoeslaken geeft je bed een kalme en frisse uitstraling. Dankzij het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het altijd glad op het bed liggen. De hoogwaardige kwaliteit van dit hoeslaken zorgt ervoor dat je er lang van kunt genieten. Kortom, met het Damai Organic.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed