1. dekens
  2. KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend

KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

30°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend

Met het lente/herfst dekbed van KOALA HUG geniet je van een ultieme slaapervaring. Dit dekbed is speciaal ontworpen voor lits-jumeaux bedden met een afmeting van 240x220 cm, zodat je genoeg ruimte hebt om comfortabel te slapen. Gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell, biedt dit dekbed een zachte, luxe en duurzame slaapoplossing. Het materiaal van dit dekbed is afkomstig van duurzaam eucalyptushout en staat bekend om zijn uitstekende ventilatie en ademend vermogen. Of het nu warme nachten zijn of iets koelere avonden, dit dekbed past zich aan jouw lichaamstemperatuur aan en houdt je altijd comfortabel. Het is vooral ideaal voor warme slapers of vrouwen in de overgang, omdat het de lichaamswarmte en vocht perfect reguleert. Naast het bieden van een aangename temperatuur tijdens het slapen, is dit dekbed ook zeer hygiënisch. Het TENCEL™ materiaal heeft een optimale ademende werking, waardoor het vocht snel wordt afgevoerd en bacteriën geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Hierdoor blijft het dekbed altijd fris en schoon. Geniet van een goede nachtrust met het KOALA HUG lente/herfst dekbed van 100% TENCEL™ lyocell.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend

Om te weten of KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 30°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar KOALA HUG Lente/Herfst dekbed 100% TENCEL™ lyocell, lits-jumeaux 240x220 temperatuurregulerend | ventilerend voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed