1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade is een prachtig en luxueus product dat een vleugje glamour toevoegt aan uw slaapkamer. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, kunt u met dit kussensloop genieten van een goede nachtrust terwijl u bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dit kussensloop is verkrijgbaar in de meest voorkomende maat van 60x70 cm, waardoor het perfect past bij standaard kussens. Het satijnen materiaal zorgt voor een zijdezachte textuur die zacht aanvoelt op uw huid. Ervaar het ultieme comfort en verwen uzelf met de luxe van een goede nachtrust. Daarnaast is dit kussensloop niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu en de gemeenschappen die het produceert. Het is gemaakt van biologisch katoen, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën gebruikt worden tijdens het productieproces. Bovendien is het fairtrade gecertificeerd, wat ervoor zorgt dat de boeren en arbeiders een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Met de Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade kunt u genieten van een heerlijk zachte en duurzame toevoeging aan uw slaapkamer. Kies voor luxe, comfort en verantwoordelijkheid met dit prachtige product.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn klassiek goud 60x70 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed