1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

40 cm

Product lengte

80 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop van biologisch fairtrade katoen satijn is een ware traktatie voor jouw slaapervaring. Met zijn afmetingen van 40x80 cm past deze kussensloop perfect bij jouw standaard formaat kussen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een ongeëvenaard comfort. Het gebruik van biologisch fairtrade katoen zorgt ervoor dat je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze kussensloop is met zorg en respect voor mens en milieu geproduceerd. Door te kiezen voor dit product, steun je eerlijke handel en draag je bij aan het verminderen van schadelijke chemicaliën in onze omgeving. Deze kussensloop voelt heerlijk zacht aan en omhult jouw hoofd met een kalmerende warmte. Dankzij het satijnen materiaal glijdt je hoofd soepel over het kussen, wat zorgt voor een verhoogd slaapcomfort. Of je nu een lange dag achter de rug hebt of gewoon wilt genieten van een ontspannen slaap, deze Yumeko kussensloop is de perfecte aanvulling op jouw beddengoedcollectie. Geniet van een heerlijke nachtrust terwijl je bijdraagt aan een betere wereld met de Yumeko kussensloop van biologisch fairtrade katoen satijn.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 40 cm

Lengte: 80 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn warm 40x80 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed