Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Het Yumeko dekbed van wol is perfect voor de lente en herfst. Met zijn afmetingen van 240x220 biedt dit dekbed een royale en comfortabele slaapervaring. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, draagt dit dekbed bij aan een duurzame en milieuvriendelijke levensstijl. Dit dekbed is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk seizoen. Het biedt de juiste balans tussen warmte en ademend vermogen, waardoor je altijd kunt genieten van een goede nachtrust. Of je nu houdt van een knusse en warme dekbedervaring in de lente of een iets koeler gevoel in de herfst, dit dekbed past zich aan jouw voorkeuren aan. Het Yumeko dekbed van wol is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Het is gemaakt van hoogwaardige biologische en ecologische materialen, wat betekent dat er geen schadelijke chemicaliën of pesticiden worden gebruikt tijdens het productieproces. Daarnaast steunt Yumeko fairtrade principes, waardoor boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Met dit dekbed slaap je niet alleen lekker, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol lente/herfst 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed