1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

80 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is vervaardigd van 100% biologische katoen, geweven in satijnbinding voor die luxueuze satijnen kwaliteit. Het resultaat is een hoeslaken dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. Tijdens het productieproces worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk natuurlijke verfstoffen. Er worden absoluut geen schadelijke stoffen zoals formaldehyde gebruikt. Daarom zijn Damai Organic hoeslakens vriendelijk voor de huid en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een rustige en frisse uitstraling aan je bed. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zal het mooi strak om je matras blijven zitten. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een maximale dikte van 30 cm.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite zijn als volgt:

Breedte: 80 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 80x210 cm Anthracite voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed