1. dekens
  2. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey

Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

180 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey

Met de Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey haal je het perfecte accessoire in huis voor jouw bed. Dit biologische katoenen hoeslaken biedt niet alleen comfort, maar draagt ook bij aan een goede nachtrust. Het is onderdeel van de Organic collectie van Damai, die bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten. Dit topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologische katoen en heeft een satijnen kwaliteit. Dit geeft het hoeslaken een heerlijke zachtheid en zorgt voor ultiem comfort. Het gebruik van plantaardige verfstoffen tijdens het productieproces zorgt ervoor dat dit hoeslaken huidvriendelijk is en geen schadelijke stoffen bevat. Daarnaast biedt het ook de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. De subtiele zijdeglans en de koele eigenschappen van dit hoeslaken zorgen voor een frisse uitstraling aan je bed. Daarnaast is het hoeslaken voorzien van hoogwaardig elastiek rondom, waardoor het altijd perfect om je topper past en glad blijft zitten. De mooie lichtgrijze kleur geeft een rustige en kalme sfeer aan je slaapkamer. Met de Damai Organic Topper hoeslaken haal je niet alleen een stukje luxe in huis, maar ook een product waar je lang van kunt genieten.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey

Om te weten of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey zijn als volgt:

Breedte: 180 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Topper hoeslaken met split (tot 15 cm) Bio satijn 180x200 cm Light Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed