1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Yumeko presenteert het TENCEL™ zomerdekbed van 140x220, een biologisch ecologisch product dat je slaapervaring naar een nieuw niveau tilt. Dit dekbed is vervaardigd van 100% biologisch fairtrade materiaal, wat betekent dat het niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de planeet. Met het Yumeko TENCEL™ zomerdekbed ben je het hele jaar door voorzien van het juiste dekbed voor elk seizoen. Het biedt de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen, zodat je altijd comfortabel en knus kunt slapen, ongeacht het weer. Dit dekbed is gemaakt van TENCEL™, een duurzaam materiaal dat afkomstig is van houtpulp van eucalyptusbomen. Het voelt zijdezacht aan op je huid en heeft een natuurlijke temperatuurregulatie, waardoor je nooit te warm of te koud zult zijn. Daarnaast is het dekbed hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Kies voor het Yumeko TENCEL™ zomerdekbed en geniet van een luxueuze en milieuvriendelijke slaapervaring. Ieder detail is met zorg ontworpen, zodat jij kunt genieten van een goede nachtrust en tegelijkertijd bijdraagt aan een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 140x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed