1. dekens
  2. Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch

Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Product breedte

60 cm

Product lengte

70 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch

De Yumeko kussensloop velvet flanel mos 60x70 is een must-have voor liefhebbers van duurzaamheid en luxe. Gemaakt van 100% biologisch en fairtrade materiaal, biedt deze kussensloop niet alleen een zachte en comfortabele slaapervaring, maar ook een milieubewuste keuze. Met zijn fluweelzachte textuur voegt deze kussensloop een vleugje elegantie en verfijning toe aan elk slaapkamerinterieur. Het gebruik van hoogwaardig flanel zorgt voor een luxueus gevoel en biedt tegelijkertijd de perfecte warmte tijdens koude nachten. Met een afmeting van 60x70 cm past deze kussensloop perfect bij de meest voorkomende kussens en voegt hij een stijlvolle touch toe aan elke slaapkamer. Dankzij het gebruik van biologische en ecologische materialen kunt u genieten van een goede nachtrust, wetende dat u bijdraagt aan een betere wereld. Voeg de Yumeko kussensloop velvet flanel mos 60x70 toe aan uw slaapritueel en omhul uzelf in puur comfort en duurzaamheid.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 60 cm

Lengte: 70 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop velvet flanel moss 60x70 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed