1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm

Alpine Plus presenteert het rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed, een innovatieve en duurzame keuze voor jouw slaapkamer. Dit dekbed is gemaakt van gerecycled plastic, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor een heerlijke nachtrust. Ondanks zijn oorsprong, voelt dit dekbed heerlijk zacht en soepel aan, zonder enige harde stukken. Met het 4-seizoenen design van dit dekbed ben je het hele jaar door verzekerd van het perfecte slaapklimaat. Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, dit dekbed biedt uitstekende isolatie en vochtregulatie. Het houdt je warm in de koude wintermaanden en zorgt voor verkoeling tijdens de warme zomernachten. Zo geniet je het hele jaar door van een comfortabele en rustgevende slaap. Daarnaast is dit dekbed niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Het gebruik van gerecycled plastic draagt bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Met het Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. Kies voor een betere nachtrust en een betere wereld met dit milieuvriendelijke dekbed.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 140 x 200 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed