1. dekens
  2. Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150

Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150

Merk

Maatvoering

Baby

Product breedte

100 cm

Product lengte

150 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150

De Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 is de perfecte keuze voor ouders die hun baby het beste comfort willen bieden. Deze deken is met liefde gemaakt van zacht, biologisch katoen, waardoor het volledig vrij is van schadelijke stoffen. Het soepele materiaal omhult uw baby met een beschermende laag en biedt tegelijkertijd warmte en ademend vermogen. Deze prachtige wiegdeken heeft een effen kleur en is versierd met een schattig wolkenpatroon. Dit zorgt niet alleen voor extra rust en geborgenheid, maar ook voor een stijlvolle touch in de babykamer. De afmetingen van 100x150 cm zijn perfect voor gebruik in de wieg of kinderwagen. Naast het bieden van comfort en veiligheid, is deze babydeken ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Het kan eenvoudig worden gewassen in de machine op lage temperaturen, waardoor het altijd fris en schoon blijft. Geef uw baby het beste met de Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 en geniet van de kwaliteit en het vakmanschap dat in elk detail is verwerkt.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150

Om te weten of Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Baby.

De afmetingen van Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 150 cm

Het is van belang om Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko babydeken katoen cloud sea 100x150 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed