1. dekens
  2. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light

Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light

Merk

Beddinghouse

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

140 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light

Beddinghouse blijft constant op zoek naar manieren om beddengoed te verduurzamen en de impact op de wereld te verminderen. Daarom hebben we de duurzamere lijn Beddinghouse Care ontworpen, waarin we nieuwe, duurzamere kwaliteiten introduceren, waaronder biologisch katoen. Onze Beddinghouse Basics zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) biologisch katoen. Dit internationale keurmerk garandeert dat het hele productieproces, van de oogst tot het eindproduct, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord verloopt. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden, wordt er minder water en energie verbruikt, is kinderarbeid verboden en wordt er gezorgd voor een veilige en hygiënische werkomgeving. Biologisch katoen is niet alleen beter voor de wereld, maar het is ook duurzamer en prettiger voor de gevoelige huid. Het GOTS-keurmerk staat voor zorg voor mens en natuur. Bij Beddinghouse hechten we ook veel waarde aan duurzame verpakkingen. Daarom brengen we deze nieuwe collectie uit in FSC-gecertificeerde kartonnen verpakkingen. Dit betekent dat het karton afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Onze verpakkingen zijn dus veel duurzamer en kunnen gewoon met oud papier worden weggegooid, zodat het gerecycled kan worden. Zelfs het elastiek rondom de verpakking kan worden hergebruikt. Beddinghouse zet zich in voor een betere wereld.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekbedovertrekken Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light

Om te weten of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light zijn als volgt:

Breedte: 140 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Beddinghouse Organic Basic Dekbedovertrek Eenpersoons 140x200/220 cm Light voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed