1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor je bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit specifieke hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen, dat is geweven in een satijnbinding voor een zijdezachte kwaliteit. Het resultaat is een heerlijk zacht en comfortabel hoeslaken. Bij de productie van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Daarnaast worden stoffen zoals formaldehyde absoluut niet gebruikt. Hierdoor is het hoeslaken niet alleen vriendelijk voor de huid, maar biedt het ook de juiste bescherming voor zowel je huid als je matras. Het hoeslaken heeft een subtiele zijdeglans en voelt koel aan op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken zorgen voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van dit hoeslaken. Dankzij het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het mooi strak om de matras zitten. Kortom, dit hoeslaken is de ideale combinatie van comfort, duurzaamheid en stijl.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x200 cm Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed