1. dekens
  2. Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm

Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm

Met het Texeler GreenDream 4jr organic dekbed kunt u met een gerust hart genieten van een goede nachtrust. Dit dekbed is niet alleen heerlijk zacht en comfortabel, maar ook nog eens een duurzaam natuurproduct. Het is samengesteld uit hoogwaardige materialen en is perfect voor degenen die waarde hechten aan het milieu. De zachte scheerwol die gebruikt wordt in dit dekbed is afkomstig van Texelse schapen. Deze schapen grazen op weilanden die niet behandeld zijn met schadelijke bestrijdingsmiddelen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het dekbed vrij is van chemicaliën en dat het goed is voor zowel uw gezondheid als het milieu. Daarnaast draagt de Green Dream het Waddengoud-keurmerk, wat onder andere garandeert dat er respect is voor het welzijn van dieren. Met het Texeler GreenDream 4jr organic dekbed kunt u dus niet alleen genieten van een heerlijke nachtrust, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Kies voor comfort en duurzaamheid met dit prachtige dekbed dat uw slaapkamer een natuurlijke en milieubewuste uitstraling geeft.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm

Om te weten of Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Alleen chemisch reinigen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Texeler GreenDream 4jr organic 240/220cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed