1. dekens
  2. Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade

Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Product breedte

50 cm

Product lengte

60 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade

De Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade is een must-have voor iedereen die houdt van comfort en duurzaamheid. Dit kussensloop is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, waardoor je niet alleen geniet van een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Met een afmeting van 50x60 cm past deze kussensloop perfect om je favoriete kussen. Het satijnen materiaal zorgt voor een heerlijk zacht gevoel tegen je huid, waardoor je elke nacht weer kunt genieten van ultiem comfort. Bovendien is de kussensloop verkrijgbaar in de prachtige kleur sea, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je slaapkamerinterieur. De Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade is niet alleen een luxe product, maar ook een bewuste keuze. Yumeko staat bekend om haar inzet voor duurzaamheid en eerlijke productie. Door te kiezen voor deze kussensloop draag je bij aan een beter milieu en een eerlijke handel. Geniet van een goede nachtrust en draag tegelijkertijd je steentje bij aan een duurzamere wereld met deze prachtige kussensloop van Yumeko.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Kussenslopen Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 50 cm

Lengte: 60 cm

Het is van belang om Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kussensloop katoen satijn sea 50x60 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed