1. dekens
  2. Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch

Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch

Merk

Yumeko

Maatvoering

Junior

Product breedte

120 cm

Product lengte

150 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch

Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch is het perfecte dekbed voor kinderen dat gemaakt is van 100% biologisch fairtrade materiaal. Met dit dekbed zorg je niet alleen voor het comfort van je kind, maar ook voor het behoud van onze planeet. Dit dekbed is ontworpen om het hele jaar door te gebruiken, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van het juiste dekbed voor elk seizoen. Of het nu winter of zomer is, dit dekbed biedt altijd de juiste isolatie en warmte. Het beste van alles is dat dit dekbed gemaakt is van 100% biologisch katoen. Dit betekent dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt bij het verbouwen van de katoenplanten, waardoor het veilig is voor de gevoelige huid van kinderen. Bovendien is het dekbed ook fairtrade, wat betekent dat de boeren een eerlijke prijs hebben ontvangen voor hun werk. Dus als je op zoek bent naar een duurzaam en comfortabel dekbed voor je kind, is het Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch de ideale keuze. Je zorgt niet alleen voor een goede nachtrust, maar draagt ook bij aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed Kinderbeddengoed Kinderdekbedden
Veelgestelde vragen over Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Junior.

De afmetingen van Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 120 cm

Lengte: 150 cm

Het is van belang om Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko kinderdekbed katoen 120x150 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed