1. dekens
  2. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm

Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Omschrijving van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm

Dit Alpine Plus rPet gerecyclede synthetische dekbed is een milieuvriendelijke keuze voor een goede nachtrust. Het dekbed is gemaakt van gerecycled plastic, wat zorgt voor een duurzaam product zonder afbreuk te doen aan comfort. Ondanks dat het materiaal zijn vorige leven heeft gehad, voelt het dekbed zacht en soepel aan zonder harde stukken. Met het 4-seizoenen dekbed van Alpine Plus geniet je het hele jaar door van een perfect slaapklimaat. Dankzij de uitstekende isolerende werking houdt het dekbed je warm tijdens koude winteravonden en biedt het verkoeling tijdens warme zomernachten. Daarnaast zorgt het dekbed voor goede vochtregulatie, waardoor je altijd fris en droog kunt slapen. Met een afmeting van 240 x 220 cm is dit dekbed geschikt voor een tweepersoonsbed. Het dekbed is bovendien gemakkelijk te onderhouden, want het kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Kies voor duurzaamheid en comfort met het Alpine Plus rPet gerecyclede synthetische dekbed 4-seizoenen gerecycled plastic. Een goede nachtrust was nog nooit zo milieuvriendelijk.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm

Om te weten of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm in de wasdroger mag: .

Wij hebben voor je uitgezocht waar Alpine Plus rPet Gerecycled Synthetisch Dekbed 4-Seizoenen Gerecycled Plastic 240 x 220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed