1. dekens
  2. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Lits-jumeaux

Product breedte

240 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Yumeko biedt met trots het 4-seizoenen wol dekbed aan, een biologisch en ecologisch verantwoord product. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal, zorgt dit dekbed niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar ook voor een betere wereld. Met het 4-seizoenen wol dekbed van Yumeko ben je altijd voorzien van het juiste dekbed, ongeacht het seizoen. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, met dit dekbed hoef je je nooit meer zorgen te maken over te warm of te koud slapen. De wol zorgt voor een perfecte temperatuurregulatie, waardoor het dekbed altijd aangenaam aanvoelt. Daarnaast is dit dekbed ook nog eens goed voor het milieu. Het is gemaakt van biologisch fairtrade materiaal, wat betekent dat het op een duurzame en verantwoorde manier is geproduceerd. Niet alleen draag je bij aan een betere wereld, maar je geniet ook nog eens van een heerlijk comfortabel dekbed. Kies voor het Yumeko 4-seizoenen wol dekbed en ervaar het ultieme slaapcomfort, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Lits-jumeaux.

De afmetingen van Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 240 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed wol 4-seizoenen 240x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed