1. dekens
  2. Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190

Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190

Merk

Yumeko

Maatvoering

Product breedte

130 cm

Product lengte

190 cm

Wasvoorschrift

Niet wassen

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190

De Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 is een absolute must-have voor iedereen die houdt van luxe en comfort. Deze plaid is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt en u warm houdt tijdens koude winterdagen. Wat deze plaid echt bijzonder maakt, is de combinatie van de zachte wol van het merinoschaap en 20% kasjmierwol. Kasjmierwol komt van de kasjmiergeit uit Mongolië, en deze geiten hebben een extra warme ondervacht nodig om de barre winters te kunnen doorstaan. Het resultaat is een plaid die niet alleen warmte biedt, maar ook ongelooflijk zacht is. Of u nu lekker wilt ontspannen op de bank, een extra laagje warmte wilt toevoegen aan uw bed, of een stijlvolle touch wilt geven aan uw interieur, met de Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 kan het allemaal. Deze plaid is van hoge kwaliteit en heeft een tijdloos ontwerp met een strepenpatroon in de kleur chestnut. Voeg wat luxe en comfort toe aan uw leven met deze prachtige plaid.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Dekens Dekens & Spreien
Veelgestelde vragen over Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190

Om te weten of Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: .

De afmetingen van Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 zijn als volgt:

Breedte: 130 cm

Lengte: 190 cm

Het is van belang om Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op Niet wassen.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko plaid kasjmierblend stripe chestnut 130x190 voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed