1. dekens
  2. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Nee

Omschrijving van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch. Ontdek het ultieme comfort en de duurzame elegantie van de Yumeko dekbedden. Gemaakt van 100% biologisch fairtrade linnen, bieden deze dekbedden een luxe slaapervaring die goed is voor jou en de planeet. Met het 4-seizoenen dekbed van Yumeko ben je altijd klaar voor elk seizoen. Het innovatieve ontwerp bestaat uit twee dekbedden die je afzonderlijk kunt gebruiken of eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen met behulp van handige drukknopen. Zo kun je het lichtere dekbed gebruiken in de warmere maanden en het zwaardere dekbed toevoegen wanneer de temperaturen dalen. Maar dat is niet alles! Het ademende en vochtregulerende linnen zorgt ervoor dat je nooit te warm of te koud zult zijn. Het linnen heeft een unieke eigenschap om warmte vast te houden in koudere nachten en tegelijkertijd overtollige warmte af te voeren wanneer het warmer wordt. Zo kun je altijd genieten van een ideale slaapomgeving, ongeacht het seizoen. Kies voor een dekbed dat niet alleen zorgt voor een goede nachtrust, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Elk Yumeko dekbed wordt met zorg en aandacht geproduceerd, met respect voor mens en milieu. Kruip onder de zachte en luxe stof van het Yumeko dekbed en geniet van een ongeëvenaarde slaapervaring.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Nee.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed linnen 4-seizoenen 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed