1. dekens
  2. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

200 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Yumeko komt met een nieuw dekbed dat perfect is voor de zomer! Het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch is gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal en biedt het ultieme comfort tijdens warme nachten. Dit dekbed is speciaal ontworpen om je koel te houden tijdens de zomermaanden. Het gebruik van TENCEL™ materiaal zorgt ervoor dat het dekbed zeer ademend is en vocht efficiënt afvoert, waardoor je altijd een fris en droog gevoel hebt. Daarnaast is TENCEL™ ook zeer zacht en soepel, waardoor je heerlijk comfortabel kunt slapen. Het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het is volledig biologisch en ecologisch geproduceerd, zonder schadelijke chemicaliën of pesticiden. Daarnaast is het dekbed ook fairtrade, wat betekent dat de arbeiders een eerlijk loon krijgen voor hun werk. Met dit dekbed ben je verzekerd van een goede nachtrust, terwijl je ook bijdraagt aan een betere wereld. Geniet van het zachte en comfortabele gevoel van het Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch en slaap met een gerust hart.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch

Om te weten of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch zijn als volgt:

Breedte: 200 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko dekbed TENCEL™ zomer 200x220 Biologisch ecologisch voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed