1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

210 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey

Met Damai Organic haal je de perfecte basis in huis voor je bed, waardoor je kunt genieten van een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten, zoals dit katoen-satijnen hoeslaken. Dit hoeslaken is gemaakt van 100% biologische katoen en geweven in satijnbinding, wat zorgt voor een heerlijk zachte en comfortabele kwaliteit. Tijdens het productieproces van dit hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt. In plaats daarvan worden zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen gebruikt, waardoor het hoeslaken huidvriendelijk is en optimale bescherming biedt voor je huid én matras. Bovendien is dit hoeslaken vrij van stoffen zoals formaldehyde, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van een goede nachtrust. Dit Damai Organic hoeslaken heeft een mooie subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleur van het hoeslaken zorgt voor een kalme en frisse uitstraling in de slaapkamer. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal kun je lang genieten van dit hoeslaken. Het elastiek rondom zorgt ervoor dat het hoeslaken perfect om de matras blijft liggen, waardoor het altijd glad en strak blijft zitten. Kortom, met het Damai Organic hoeslaken creëer je niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook het ultieme comfort voor een goede nachtrust.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 210 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x210 cm Light Grey voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed