1. dekens
  2. Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade

Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

80 cm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

40°C | Droogtrommel normale cyclus

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade

Het Yumeko hoeslaken van biologisch fairtrade katoen satijn is een prachtig en milieuvriendelijk product dat perfect past op je matras van 80x200 cm met een dikte van 30 cm. Dit hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat op een eerlijke en duurzame manier is geproduceerd. Het gebruik van biologisch katoen zorgt ervoor dat het hoeslaken niet alleen zacht en comfortabel aanvoelt, maar ook hypoallergeen is. Het satijnen weefsel zorgt voor een luxe uitstraling en een glad oppervlak, waardoor je heerlijk kunt slapen en elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Daarnaast is dit hoeslaken ook nog eens fairtrade gecertificeerd, wat betekent dat de arbeiders die betrokken zijn bij de productie een eerlijk loon ontvangen en onder goede arbeidsomstandigheden werken. Met het Yumeko hoeslaken maak je dus niet alleen een bewuste keuze voor jezelf, maar ook voor het welzijn van de mensen die aan dit product hebben bijgedragen. Kies voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid met het Yumeko hoeslaken van biologisch fairtrade katoen satijn.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade

Om te weten of Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade zijn als volgt:

Breedte: 80 cm

Lengte: 200 cm

Het is van belang om Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 40°C | Droogtrommel normale cyclus.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Yumeko hoeslaken katoen satijn natuurlijk 80x200x30 Bio, eco fairtrade voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed