1. dekens
  2. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory

Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

100 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory

Damai Organic Met Damai Organic haal je de juiste basis in huis voor jouw bed, wat bijdraagt aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologische katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens & kussenslopen. Deze producten staan voor kwaliteit, duurzaamheid & comfort. Dit katoen-satijnen hoeslaken uit de Damai Organic collectie is gemaakt van 100% biologische katoen, geweven in satijnbinding waardoor de satijnen kwaliteit ontstaat. Het resultaat: heerlijke zachtheid en comfort. Tijdens het productieproces van het hoeslaken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Stoffen zoals formaldehyde worden absoluut niet gebruikt. Damai Organic hoeslakens zijn dan ook huidvriendelijk en bieden de juiste bescherming voor je huid én matras. Het hoeslaken heeft een mooie subtiele zijdeglans en is koel op de huid. De zachte kleuren van het hoeslaken geven een kalme, frisse uitstraling aan het bed. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van het hoeslaken. Door het elastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zal het glad om de matras blijven liggen. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 30 cm hoog en heeft een afmeting van 100x220 cm. Met het Damai Organic hoeslaken creëer je niet alleen een comfortabele.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Hoeslakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory

Om te weten of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory zijn als volgt:

Breedte: 100 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Hoeslaken (tot 30 cm) Bio satijn 100x220 cm Ivory voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed