1. dekens
  2. Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm

Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm

Merk

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

260 cm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm

Het Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm biedt tal van voordelen voor een goede nachtrust. Dit dekbed is ideaal voor mensen die veel transpireren, omdat het een hoog vochtregulerend vermogen heeft. Hierdoor wordt er een droog slaapklimaat gecreëerd en worden zweetdruppeltjes tot wel 50% sneller opgenomen en verspreid, om vervolgens te verdampen. Dit zorgt ervoor dat u comfortabel kunt blijven slapen, zelfs als u het warm heeft. Een ander voordeel van dit dekbed is de anti-bacteriële eigenschappen van Tencel. Dit materiaal voorkomt de groei van bacteriën en zorgt voor een hygiënische slaapomgeving. Bovendien voelt het dekbed heerlijk zacht en glad aan, vergelijkbaar met zijde. U zult zich geborgen voelen onder dit dekbed, terwijl u geniet van het luxe gevoel op uw huid. Het Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm is ook zeer eenvoudig in onderhoud. Het kan gewassen worden op lage temperaturen en droogt snel, waardoor u het dekbed snel weer kunt gebruiken. De vulling bestaat uit 50% Tencel en 50% polyester, wat zorgt voor een perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid. Kies voor dit dekbed en geniet van een heerlijke nachtrust, het hele jaar door.

Categorieën
  • Wonen Dekbedden Beddengoed
Veelgestelde vragen over Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm

Om te weten of Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Tweepersoons.

De afmetingen van Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm zijn als volgt:

Breedte: 260 cm

Lengte: 220 cm

Het is van belang om Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Dorsoo Dekbed Tencel Winter 260x220 cm voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed