1. dekens
  2. Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue

Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue

5/5

Beddengoed is iets wat we allemaal nodig hebben. Dan is het een goede keus om voor duurzaam te gaan. Met duurzaam beddengoed kies je voor biologisch en milieuvriendelijk door het materiaal waarvan het beddengoed is gemaakt. Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue voldoet aan deze eisen. Ga jij voor duurzaam beddengoed? Dan is Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue wellicht de juiste keuze voor jou. Lees op deze pagina meer over dit beddengoed en beslis of je overgaat tot de aankoop.

Specificaties Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue

Merk

Maatvoering

Eenpersoons

Product breedte

160 cm

Product lengte

270 cm

Wasvoorschrift

60°C

Geschikt voor wasdroger

Ja

Omschrijving van Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue

Met het Damai Organic laken haal je de perfecte basis voor je bed in huis, wat zal bijdragen aan een goede en gezonde nachtrust. De Organic collectie van Damai bestaat uit 100% biologisch katoenen dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens en kussenslopen. Deze producten staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Dit katoen-satijnen laken uit de Damai Organic collectie is vervaardigd van 100% biologisch katoen met een satijnbinding, waardoor de luxueuze satijnen kwaliteit ontstaat. Het resultaat is een heerlijk zacht en comfortabel laken. Tijdens het productieproces van dit laken worden geen verfstoffen op basis van zware metalen gebruikt, maar zoveel mogelijk plantaardige verfstoffen. Er worden absoluut geen stoffen zoals formaldehyde gebruikt. Hierdoor zijn de Damai Organic lakens vriendelijk voor de huid en bieden ze de juiste bescherming voor zowel je huid als je bed. Dit laken heeft een prachtige subtiele zijdeglans en voelt heerlijk koel aan op de huid. De zachte kleuren van de lakens geven een kalme en frisse uitstraling aan je bed. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai laken. Het laken is verkrijgbaar in verschillende maten en diverse kleuren. Wat dit Damai Organic laken uniek maakt, is dat het gemaakt is van 100% biologisch katoen-satijn en van hoogwaardige kwaliteit.

Categorieën
  • Wonen Beddengoed Lakens Bedlinnen
Veelgestelde vragen over Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue

Om te weten of Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue om jouw beddengoed past, voorzien we je hier van de maatvoering: Eenpersoons.

De afmetingen van Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue zijn als volgt:

Breedte: 160 cm

Lengte: 270 cm

Het is van belang om Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue op de juiste temperatuur te wassen om krimpen te voorkomen. Was het beddengoed daarom op 60°C.

Niet elk beddengoed kan in de wasdroger. Bekijk daarom hier of Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue in de wasdroger mag: Ja.

Wij hebben voor je uitgezocht waar Damai Organic Laken Bio satijn 160x270 cm Sky Blue voor een goede prijs te koop is. Ga hier meteen naar de externe webshop.

Bekijk ook ander duurzaam beddengoed